Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI RAFA

Eriksson želi preuzeti Liverpool

Sven Goran Eriksson
Reuters
14.02.2010.
u 14:00

Sven Göran Eriksson, 62-godišnji švedski nogometni trener, izjasnio je kako bi žarko želio sjesti u fotelju trenera Liverpoola, s koje bi uskoro mogao otići Španjolac Rafael Benitez.

Nedavno je Eriksson dao ostavku na dužnost sportskog direktora u engleskom četvrtoligašu Notts Countyju, budući da ostatak čelništva u klubu nije moglo pratiti njegove velike ambicije s tim klubom.

Kao trener (izbornik) posljednje je radio u Meksiku, dok je prije toga sjedio na klupi engleske reprezentacije, te Manchester Cityja. Veliki klubovi očito nedostaju uglađenom gospodinu koji je za nedjeljni News of the World izjavio da je spreman prihvatiti se izazova zvanog Liverpool.

Rafael Benitez je prije nekoliko tjedana dovođen u kontekst prelaska u Juventus na kraju sezone, a već neko vrijeme nagađa se o njegovom odlasku s Anfielda, budući da rezultati kluba globalno ne mogu zadovoljiti. Budući dani vjerojatno će donijeti nove vijesti o Erikssonovim namjerama, kao i o mišljenju druge strane.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije