Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
računa na njega

Enrique potvrdio da će Raketa biti ključni igrač Barcelone

Luis Enrique
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
08.08.2014.
u 09:11

O HALILOVIĆU: Dečko uživa u svakom trenutku s prvom momčadi, opušten je, ali sjajan

Nogometaši Barcelone u Ženevi su prekjučer izgubili od Napolija (0:1) najviše krivicom vratara Brava kojemu je lopta prošla kroz prste, no Hrvati iz katalonskog nogometnog diva, Ivan Rakitić i Alen Halilović, igrali su vrlo dobro. Raketa je na travnjaku bio do 60. minute, kada ga je zamijenio donedavni igrač Dinama.

Pohvale i Alenu

Luis Enrique pokazao je da će Rakitić biti jedan od ključnih igrača ove sezone, Hrvata je postavio u samu sredinu veznog reda, a partneri u vezi bili su mu Iniesta (lijevo) i Busquets (desno). Španjolski mediji pohvalili su Ivanovu igru.

"Rakitić je djelovao puno bolje nego u prethodnoj utakmici protiv Nice, sjajno je razigravao suigrače, bio nepogrešiv u predaji te odigrao nekoliko sjajnih dubinskih lopta", napisao je Oriol Domenech, kolumnist Mundo Deportiva.

– Svakim danom osjećam se sve bolje u Barceloni, suradnja sa suigračima na terenu sve je bolja. Naravno da svaki poraz boli, ali protiv Napolija igrali smo solidno i stvorili nekoliko dobrih šansi. Ne treba Brava kriviti za poraz, takve se vratarske pogreške događaju – rekao je Rakitić.

Španjolci hvale i Alena Halilovića, kojemu je ovo bio već treći službeni nastup za najbolju momčad Barcelone (Recreativo, Nica, Napoli).

"U njegovu nogometu vidi se da uživa u svakom trenutku s prvom momčadi. Igra opušteno, ali sjajno. Ogroman potencijal, no nakon što se kompletira momčad, preselit će se u B momčad", piše Mundo Deportivo.

A Halilovića se sigurno ticala i izjava trenera Enriquea nakon utakmice.

– Oduševili su me neki mladići, toliko su bili dobri da se uopće nije vidjelo da su iz B momčadi – rekao je Enrique.

>> Luis Enrique za Ivana Rakitića sprema posebno mjesto u Barci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije