Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKSIMIRSKI GOLGETER
Povratak na članak

Engleski mediji tvrde: Gotovo je! Oršić je igrač premierligaša, evo koliko će Dinamo zaraditi

Burnley želi za spas u svoje redove dovesti veznjaka zagrebačke momčadi koji je, što oni najviše pamte, zabio hat-trick Tottenhamu

Komentari 4

BS
Blue_shirt
23:48 25.01.2022.

Nevjerujem ovakvim natpisima. Orsicu je lijepo u zagrebu, nakon seville mu slijedi i proslava naslova u maksimiru kao i uvrstavanje na Dalicev popis za Katar. A odlazak u davljenika u engleskoj mu donose frustracije, smjene trenera, potom selidba na klupu jer nova "metla" dovodi svoje ideje i na ljeto smanjenje ugovora radi relegacije u drugu ligu i nema poziva Dalica... A dokazano je Orsa nije pohlepan i jefnostavan je obiteljski covjek koji se uskoro useljava u novi dom...

VL
DU
Deleted user
13:29 26.01.2022.

A vidi jalnih zavidnih bilih tića kaj kmeče od zavisti. Kolko vam vridi Livaja na pazaru?

VL
DU
Deleted user
18:11 26.01.2022.

Nekako nema vise onih prijasnjih transfera, sad su zadovoljni ako dobe ko i Hajduk 1-2 milje, nema vise neke razlike. Za Orsica bi prije dobili 15milijuna. Sumnjam da ce Orsic pristati na prijelaz kad mu u Dinamu sve super ide i svi ga znaju, a gore smjena trenera i nikad ne znas, pohlepan vjerojatno nije, a i nije to neka razlika u ugovoru vjerojatno.

VL
ST
Starotopoljanin
13:06 28.01.2022.

nije valjda poludio da ide zadnjem klubu,i za pola godine mora traziti novi klub.zato ostani u dinamu do kraja sezone,i kud i kamo ces se bolje prodati nego sada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.