Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PHIL FODEN

Engleskom reprezentativcu pozlilo na treningu. Hitno je prebačen u bolnicu i operiran

Champions League - Round of 16 First Leg - RB Leipzig v Manchester City
Annegret Hilse/REUTERS
27.03.2023.
u 11:26

Ofenzivni vezni završio je na operacijskom stolu kada se na treningu Tri lava požalio da se ne osjeća dobro

22-godišnji član Gordog Albiona i Manchester Citya Phil Foden nije nastupio za Englesku u dvoboju s Ukrajinom, pobjedu suigrača pratio je iz bolničkog kreveta jer se nije dobro osjećao na treningu i hitno je operiran. Ofenzivni veznjak završio je na operaciji slijepog crijeva i izgledno je kako ga neko vrijeme neće biti na travnjacima.

U pobjedi nad Italijom od 2:1 u prvom kolu kvalifikacija za europsko prvenstvo odradio je svih 90 minuta, ali sada nije mogao pomoći momčadi Garetha Southgatea, javlja engleski mediji. Sigurno je kako ga menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola neće koristiti u subotu u derbiju protiv Liverpoola u 29. kolu Premiershipa.

Cityju slijedi najvažniji diosezone, u kojem će pokušati nadoknaditi osam bodova zaostatka za vodećim Arsenalom, dok ga 11. travnja očekuje spektakularna utakmica s Bayernom u četvrtfinalu Lige prvaka.

Foden je produkt Cityeve omladinske škole, ove sezone je odradio 36 utakmica te zabio 13 pogodaka uz šest asistencija, a prema Transfermarktu vrijedi 110 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije