Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ON JE NAJBOLJI NA SVIJETU'
Povratak na članak

Engleski reprezentativac nahvalio Modrića i otkrio: Zbog ovoga ga ne cijene dovoljno

– Jednostavno, na toj poziciji ne vidim boljeg igrača bilo gdje u svijetu. Imajući u vidu da je četiri puta Ligu prvaka osvojio Real, ne mislim da uvijek dobiva priznanje koje zaslužuje.

Komentari 2

Avatar toxic alien
toxic alien
10:21 10.07.2018.

Na zalost, to mu je velika mana, bez obzira kako to neki drugi objasnjavali. Da zabija barem 10-15 golova po sezoni, bio bi svake godine u konkurenciji za FIFA-inog najboljeg igraca godine. Nije mi jasno kako nitko Kovacicu ne skrene paznju na istu stvar. Za Luku je kasno da sada radi nesto posebno na udarcu i pokusa poboljsati efikasnost, ali za Kovacica jos uvijek nije iako i njemu vrijeme polako izmice. Zar je to tako tesko, umjesto beskorisnih dodavanja unazad, gledati prema protivnickom golu i traziti priliku za sut? Ali bolje je i ne znati pa i ne pokusavati nego misliti da znas pa upropastavati sanse... kao Ronaldo! On insistira na izvodjenju slobodnih udaraca a treba mu 20 udaraca da prebaci zivi zid i posalje loptu u okvir gola, a barem 30 da zabije...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.