Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Nogomet

Engleski novinari podijelili loše ocjene Hrvatima

29. prosinca 2008. u 14:52 2 prikaza

Tri hrvatska nogometaša koja su u nedjelju nastupila u 20. kolu engleskog Premiershipa nisu se proslavili na travnjaku, pa je takav bio i ocjenjivački sud engleskih medija.

Vedran Ćorluka je dobio najbolje ocjene u kojima, također, ima najmanje odstupanja (prosjek je 6), dok ocjene za Niku Kranjčara i Luku Modrića strahovito variraju.

The Sun je Ćorluki dao ocjenu 6, a Modriću 5 za poraz Tottenhama kod WBA-a 1-0. Najbolji su po njima, kod Tottenhama, bili Woodgate i Dawson (ocjena 7). Niko Kranjčar je, pak, u istom mediju dobio ocjenu 6, a njegov suigrač Sylvain Distin je sa ocjenom 8 bio najbolji igrač utakmice, makar je Arsenal pobijedio Portsmouth 1-0.

Na Sky Sportsu su i Ćorluka i Modrić ocijenjeni šesticom, kao i Kranjčar. No, šestica Nike je druga najslabija ocjena kod Portsmoutha. Tamošnji novinari su igru vratara Davida Jamesa vidjeli kao jedinu goru od Kranjčarove, pa je James dobio četvorku. I po njima je, kompletno gledano, Portsmouth bio bolja momčad, a igrač utakmice je bio Sean Davis (8).

Times je također Ćorluku i Modrića nagradio sa šesticom (najbolji je kod Tottenhama bio vratar Gomes s ocjenom 8), dok je Niko Kranjčar dobio nezadovoljavajuću peticu.

I na kraju, kako piše Daily Mail, Kranjčar je odigrao za ocjenu 6, baš kao i Ćorluka, ali je zakazao Luka Modrić. Njemu su novinari Daily Maila dali ocjenu 4, te je hrvatski vezni igrač tako bio najslabiji kod Tottenhama zajedno s Bentleyjom i Assou-Ekottom.

Rokovci: Zadruga Vinkovačka Šparoga
Preplavila slavonska polja
Zarada je 25.000 kn po hektaru: Kultura je to koja je i do 8 puta isplativija od pšenice
Merkur osiguranje
Ne zanemarujte zdravlje
Sad je najvažnije brinuti o zdravlju: Pet ključnih liječničkih preporuka koje ne smijete zanemariti