Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI NA SVIJETU

Emotivni Modrić govorom na suze natjerao i legendarnog Bobana

Modrić Boban
Foto: Screenshot
1/7
24.09.2018.
u 22:07

- Ovo nije samo moj trofej, već trofej suigrača u Realu, reprezentaciji. Trofej koji pripada i treneru.

Luka Modrić najbolji je nogometaš svijeta! U Londonu je u finalu nagradu dobio ispred Mohamaeda Salaha i Cristiana Ronalda.

- Ovo je velika čast, stajati ovdje s ovim trofejem. Čestitam Salahu i Ronaldu na sjajnoj sezoni. U budućnosti ćemo se još imati priliku boriti se za ovaj trofej - započeo je Luka pa nastavio:

- Ovo nije samo moj trofej, već trofej suigrača u Realu, reprezentaciji. Trofej koji pripada i trenerima, bez kojih ovo ne bi bilo moguće.

- Ovaj trofej je i za obitelj bez koje ne bi bio igrač i osoba kakva jesam. Želim zahvaliti i svim navijačima koji su glasovali za nas.

- Također posebno želim spomenuti i broncu iz Francuske 1998.' te zahvaliti kapetanu Zvonimiru Bobanu, koji mi je bio inspiracija i uzor. Nadam se da i mi možemo ostati na istome u sljedećem razdoblju. Ovaj trofej je dokaz da s napornim radom svi snovi mogu ostvariti  - poručio je emotivno Luka i rasplakao Bobana.

Za kraj je Luka poslao poruku i na hrvatskom:

- Volio bih pozdraviti moju Hrvatsku, imali smo prekrasno ljeto, hvala vam na iskrenoj podršcii i šaljem vam iskrene pozdrave.

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

 

Ključne riječi

Komentara 177

Avatar komentatorx
komentatorx
22:27 24.09.2018.

Sretan sam zbog Luke kao da se meni dogodilo. Njegov put od progonstva do vrha svijeta kaže da su čuda ipak moguća. Sve čestitke !!!!

DU
Deleted user
22:21 24.09.2018.

Ma čestitke kapetane, Bravo! A vi antife ljevičari jugosi..patite i dalje!

Avatar SlutimSeljastvo
SlutimSeljastvo
22:25 24.09.2018.

Bravo kapetane, zaslužio si, upravo si ušao u nogometnu povijest. 💪🇭🇷💪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije