Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mračne misli

Emotivna Ronda Rousey: Razmišljala sam o samoubojstvu

Ronda Rousey
Foto: The Ellen Degeneres Show
17.02.2016.
u 13:08

Teško joj je pao poraz koji je doživjela od Holly Holm na UFC 193 priredbi.

Ronda Rousey, bivša bantam prvakinja i jedna od najvećih MMA zvijezda na svijetu gostovala je na poznatoj emisiji The Ellen Degeneres Show gdje se osvrnula na poraz koji je doživjela od Holly Holm na UFC 193 priredbi u studenom. Bio je to prvi poraz za Rousey, ali ujedno i jako težak nokaut. No najviše od svega taj poraz je uništio sliku nepobjedive prvakinje i poljuljao njezin zvijezdani status na koji se naviknula, piše Fight Site.

Tokom intervjua, Ronda je u jednom trenutku postala dosta emotivna podijelivši sa svima mračne misli koje su joj se vrtile u glavi nakon poraza. U jednom trenutku Ronda se osjećala potpuno bezvrijedno i razmišljala je o samoubojstvu.

“Iskreno, bila sam u ambulanti, sjedila sam u kutu, bila sam u kutu i pitala se,’Što sam ja ako više nisam ovo?’

Doslovno sam tamo sjedila i razmišljala o tome da se ubijem i iste sekunde sam pomislila,’Ja sam ništa, što da sada radim, bez ovog nikoga nije briga za mene. I da budem iskrena, pogledala sam gore i vidjela svog čovjeka Travisa Brownea kako stoji. Pogledala sam ga i pomislila kako trebam imati njegove bebe i da trebam ostati živa. I to je bilo to, nikome to nisam rekla osim njemu”, objasnila je Rousey.

Dakle, “Hapa” je spasio situaciju, odnosno pomisao na njegove bebe. Uopće nema sumnje da je Ronda brzo riješila taj problem.

>>Ronda Rousey pokazala da je u odličnoj formi

 

Komentara 3

DU
Deleted user
13:21 17.02.2016.

ti i trebas da imas mnogo beba

MR
MRUDante
14:09 17.02.2016.

i?

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:12 19.02.2016.

Lijepu Rondu je jednako lijepo gledat kako u ringu tako i van ringa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije