Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNO JOJ STRADAO PRIJATELJ

Emotivna poruka naše skijašice para srce: Tragično joj je stradao prijatelj, u nevjerici je

Marko Lukunic/PIXSELL
25.11.2021.
u 14:25

-Bože, ima li te i gdje si nestao? Zove me brat I kaže mi; Nika, nema više Marka. Poginuo je na svom terenu, na snijegu. Ne mogu vjerovat. Ne mogu ni ja - napisala je Nika na Facebooku

Poznati slovenski snowboarder Marko Grlic (38) smrtno je stradao u Austriji na snimanju jednog promotivnog videa. Slovenski mediji piši da je Grlic u skijaškom centru u Söldenu glavom udario u stijenu koja je bila prekrivena snijegom. Nije nosio kacigu i odmah je prebačen u bolnicu, ali je nažalost preminuo.

Njegova dugogodišnja prijateljica, hrvatska bivša skijašica Nika Fleiss, posvetila mu je emotivnu objavu na Facebooku.

-Bože, ima li te i gdje si nestao? Zove me brat I kaže mi; Nika, nema više Marka. Poginuo je na svom terenu, na snijegu. Ne mogu vjerovat. Ne mogu ni ja - napisala je Nika na Facebooku i dodala:

- Iskrena sućut draga Nina tebi i cijeloj obitelji i nek ti nebesa daju snagu u ovim teškim danima. Počivao u miru Marko i hvala ti što si s nama dijelio snježna prostranstva.

Na kraju ga je i citirala:

“Ne postoji starosna granica u vašem životu, vi odlučujete kada ćete se predati. Nikada neću prestati sa snowboardingom”, 2017, MG.

Grilc je bio jedan od najuspješnijih slovenskih freestyle snowboardera. Četiri je puta bio juniorski prvak svijeta, a 2008. u seniorskoj konkurenciji je bio drugi u Svjetskom kupu. Otkako se umirovio, radio je na promociji snowboardinga, a u Sölden je upravo stigao kako bi reklamirao sport kojem je posvetio život.

 

Komentara 1

RO
roland
05:30 26.11.2021.

To su vrlo, vrlo rizični sportovi! Automobilizam, motociklizam, skijanje, downhill s biciklom, boks. Još nije imao zaštitnu kacigu??? Divim se svim ovim sportašima kako imaju hrabrosti, da ne kažem ludosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije