Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domagoj Duvnjak

Emotivna poruka kapetana hrvatskim navijačima: Nadam se da vas nismo iznevjerili

Hrvatska - rukometaši
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/8
30.01.2017.
u 20:22

Dragi navijači, u ime cijele reprezentacije, igrača i stručnog stožera, hvala vam na velikoj podršci koju smo dobili tijekom ovog Svjetskog prvenstva. Nadam se da vas nismo iznevjerili. Vidimo se na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj - rekao je hrvatski kapetan

Dva poraza u završnici Svjetskog prvenstva emotivno su uzdrmala hrvatske rukometaše, ali i navijače. Poraz u polufinalu od Norvežana, promašeni Horvatov sedmerac za finale te senzacionalan povratak i pobjeda Slovenaca u utakmici za broncu još ćemo dugo pamtiti.

Navijačima se nakon povratka u domovinu još jednom emotivnom porukom obratio kapetan Domagoj Duvnjak.

- Dragi navijači, u ime cijele reprezentacije, igrača i stručnog stožera, hvala vam na velikoj podršci koju smo dobili tijekom ovog Svjetskog prvenstva. Nadam se da vas nismo iznevjerili. Vidimo se na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj - rekao je hrvatski kapetan.

>>S Babićem mora otići i Balić jer ga je ostavio na mjestu izbornika

Komentara 4

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
20:47 31.01.2017.

Sad se opet slomi do pocetka eura, pa ce opet biti kuknjave kako nemozes hodati a kamoli igrati

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
20:30 30.01.2017.

domagoj kad vidis da nemozes izadji iz igre i sve 5

TH
than
00:53 31.01.2017.

Mozda da manje pricas ?!?!?! I vise odmaras sada . Tebi nema tko sto prigovoriti, ali sa masom izjava samo dajes za pravo da te se komentira da nisi u pravu u nekim slucajevima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije