Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSVETIO MU GOL

Emotivna poruka Dinamova junaka: Neka ti dragi Allah podari lijepi Džennet

Rosenborg - Dinamo
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
28.08.2019.
u 15:26

"Svi smo Allahovi i Njemu se vraćamo. Da ti dragi Allah podari lijepi Džennet. Znam koliko si volio ovu igru, posebno mi je drago što sam sinoć imao priliku da ti poklonim gol", napisao je Gojak.

Dinamo je protiv Rosenborga gubio 1:0 i strepio, no onda je stvari riješio Amer Gojak. Povukao je loptu i s 20 metara ljevicom pogodio u sami gornji kut za 1:1. 

- Teško je bilo, ali sve smo ovo zaslužili jer svi dišemo kao jedan. Prije polaska u Norvešku rekao sam da idemo u Zagreb donijeti Ligu prvaka, a sad obećavam da ćemo u Ligi prvaka biti dobri. Da, zabio sam taj gol kojeg posvećujem svom ‘didi’, ali to je gol cijele momčadi - kazao je Amer Gojak nakon utakmice.

A sada se napadač Dinama oglasio i na Instagramu te se prisjetio pokojnog djeda Edhema.

"Svi smo Allahovi i Njemu se vraćamo. Da ti dragi Allah podari lijepi Džennet. Znam koliko si volio ovu igru, posebno mi je drago što sam sinoć imao priliku da ti poklonim gol", napisao je Gojak.

Ključne riječi

Komentara 19

NA
Nale50
17:35 28.08.2019.

Amer je pošten i odgovoran nogometaš!!!...još jedan primjer da u Dinamo iz Bosne dolaze pravi momci !!! Rimokatolik sam i drago mi je da se Bogu ( Alahu ) zahvalio na način kako su ga u njegovoj obitelji odgojili!!!oj obitelji odgojili!!!

Avatar patkovic
patkovic
15:47 28.08.2019.

brat je mio koje vere bio

CA
canon60
16:45 28.08.2019.

Za sve uskogrudne seronje - u božjoj kući ima puno stanova. Liverpool se klanja Sallahu a vi niste u stanju prihvatiti nekog tko živi Dinamo više od vas. Nije mi sve to strano jer živim negdje gdje me domaći nikada neće prihvatiti kao svoga ali me to svakim danom sve više jača. Svaka čast Amere, zabijaj još više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije