Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINUO MU PAS NUNO
Povratak na članak

Emotivna objava Ivana Rakitića: 'Počivaj u miru, volim te puno'

"Moj Nuno, moj veliki prijatelji koji me uvijek čekao bez obzira na vrijeme dolaska. Uvijek si me čekao da pređem prag. Zauvijek ćeš biti u mom srcu i u srcu cijele naše obitelji jer plemenitiji, brižniji i vjerniji pas ne postoji niti će ga biti. Volim te puno, Nuno moj, počivaj u miru", napisao je Rakitić.

Komentari 3

AN
AnteizmalogZGa
09:01 18.03.2023.

Cijenim Ivana i sve njegove uspjehe i doprinose, ali ovo pokazuje da čovjek s previše novca gubi smisao života. U takvoj dekadenciji je završilo svako veliko carstvo i društvo... od Rimskog pa na dalje

VL
BP
Besposlen pop
08:47 18.03.2023.

Ovo je stvarno prelomna vijest

VL
Avatar barba_barba
barba_barba
20:41 18.03.2023.

Perverzija

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.