Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRISTIANO SPASITELJ
Povratak na članak

'Da nije bilo Ronaldovih golova u prvom poluvremenu, ispali bismo'

- Puno smo patili, bilo je tješnje nego što je itko očekivao. Igrali smo loše, bili su bolja momčad - rekao je Butragueno

Komentari 4

MI
mismis
23:57 11.03.2015.

Istina. Ak Ronaldo ne zabije 15 golova ili Real ne pobjedi protivnika s 3 gola razlike odmah se dovodi prvenstveno igra Ronalda u pitanje. Pa ne moze covjek sam igrat protiv svih. Sinoc je zabio 2 gola i nije dosta. Di je npr. "pojacanje svih pojacanja" iliti Bale jucer bio? Smjesno je za ocekivat da ce Ronaldo konstantno nosit momcad. Nije ovo pojedinacan sport.

VL
DH
dalibor.hren
21:51 11.03.2015.

Njih je spasio sudac: nedosuđen penal za Schalke i treći Realov gol iz nedozvoljene pozicije (offside).

VL
RI
rikavac
19:45 11.03.2015.

kud nisu ispali to bi bilo naj bolje odbrana Reala smijesna Casiljas ko Ladic u vakat

VL
MG
mgodek2
18:15 11.03.2015.

Nije njih spasio Ronaldo, njih je spasio Bog, koji je stalno na njihovoj strani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.