Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Emanuel Ginobili ostaje još jednu sezonu u Spursima

Emanuel Ginobili
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
19.07.2017.
u 12:02

Ginobili je u Spurse stigao prije 15 godina iz bolonjskog Virtusa te je s momčadi iz San Antonija osvojio četiri naslova NBA prvaka (2003, 2005, 2007, 2014)

Sjajni argentinski košarkaš Emanuel Ginobili, koji će za devet dana napuniti 40 godina, namjerava produžiti svoju karijeru za barem još jednu sezonu i to u dresu San Antonio Spursa članom kojih je od 2002.

Ginobili je u Spurse stigao prije 15 godina iz bolonjskog Virtusa te je s momčadi iz San Antonija osvojio četiri naslova NBA prvaka (2003, 2005, 2007, 2014).

Nakon što su Spursi u finalu doigravanja Zapadne konferencije ove godine izgubili od budućih prvaka Golden State Warriorsa, navijači u San Antoniju ovacijama su s parketa ispratili Ginobilija pretpostavljajući kako mu je to posljednja utakmica u karijeri. Ipak, sjajni Argentinac je odbio definitivno se izjasniti o svom završetku karijere, a prema posljednjim informacijama izgleda da će gledatelji u San Antoniju još jednu sezonu uživati u predstavama argentinskog čarobnjaka.

Prošle sezone Ginobili je sa 7.5 poena, 2.3 skoka i 2.7 asistencija ostvarivao najslabije učinke u karijeri.

Osim četiri naslova NBA prvaka, Ginobili je tijekom karijere s reprezentacijom Argentine osvojio olimpijsko zlato u Ateni 2004. i srebro na svjetskom prvenstvu u Indianapolisu 2002., dok je 2001. s Virtusom osvojio naslov prvaka Eurolige.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije