Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šesto pojačanje

Elez prošao liječnički, Lazio ga sutra i službeno predstavlja

'08.11.2012., stadion u Maksimiru, Zagreb - 10. kolo Prve HNL za juniore, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Josip Elez i Jozo Simunovic.  Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
Marko Prpić/Pixsell
23.07.2013.
u 13:30

Talentirani nogometaš u srijedu bi trebao biti službeno predstavljen, a on je šesto pojačanja Lazija

Josip Elez, mladi hrvatski nogometaš, danas je prošao liječnički pregled u Rimu i samo ga potpis ugovora dijeli od toga da i službeno postane igrač Lazija. Elez je u Italiju otišao iz Hajduka, a Splićani će za njega dobiti 400 tisuća eura.

Talentirani nogometaš u srijedu bi trebao biti službeno predstavljen, a on je šesto pojačanja Lazija u ovom prijelaznom roku. Talijanski novinari pišu da će igrati za seniore, ali i da će povremeno biti dostupan i mladoj momčadi za nastupe u Primaveri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije