Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvorica Hrvata

El Telegrafo se pita: Bi li reprezentacija SFRJ osvojila SP?

'11.10.2013., stadion Maksimir, Zagreb - Kvalifikacijska nogometna utakmica za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, skupina A, Hrvatska - Belgija. Toby Alderwireld, Luka Modric.  Photo: Daniel Kasap/PI
Daniel Kasap/PIXSELL
18.10.2013.
u 14:05

U tekstu navode da s ovih prostora dolazi puno vrhunskih igrača i kako bi zajednička reprezentacija kandidirala za osvajanje SP-a u Brazilu

Nakon završenih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo po skupinama, od zemalja s prostora bivše Jugoslavije samo je BiH osigurala plasman u Brazil. Hrvatska će ići u doigravanje, a ostale reprezentacije izgubile su priliku za plasman.

No, ekvadorski El Telegrafo pita se kakva bi bila reprezentacija Jugoslavije. Taj južnoamerički portal na svojim je stranicama podsjetio na velike uspjehe bivše Jugoslavije te spomenuo da se ta država raspala nakon rata.

U tekstu navode da s ovih prostora dolazi puno vrhunskih igrača i kako bi zajednička reprezentacija kandidirala za osvajanje SP-a u Brazilu. Sastavili su i idealnu momčad s igračima s prostora bivše Jugoslavije. Doduše, malo su se preračunali pa su na popis uvrstili 12 igrača:

Samir Handanović (Slovenija, Inter Milan), Branislav Ivanović (Srbija, Chelsea), Nemanja Vidić (Srbija, Manchester United), Neven Subotić (Srbija, Borussia Dortmund), Emir Spahić (Bosna, Bayer Leverkusen), Luka Modrić (Hrvatska, Real Madrid), Mateo Kovačić (Hrvatska, Inter Milan), Ivan Rakitić (Hrvatska, Sevilla), Miralem Pjanic (Bosna, Roma), Stevan Jovetić (Crna Gora, Manchester City), Mario Mandžukić (Hrvatska, Bayern München) i Edin Džeko (Bosna, Manchester City).

>>Sky Sport sastavio BiH s Petrićem, Lovrenom, Ćorlukom i Rakitićem

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije