Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA EPIZODA

El Mundo Deportivo: Real će Modrića predstaviti u ponedjeljak

Luka Modrić
marca.com
25.08.2012.
u 14:45

Madridski AS piše kako bi Levy s Perezom mogao taktizirati do posljednjeg dana prijelaznog roka, 31. kolovoza

Ne, sportski trenutak ljeta ipak se nije dogodio u petak. Na, sada već, mitski potpis Luke Modrića za Real Madrid trebat će još malo pričekati, ali strani mediji su suglasni kako nema dvojbe da će najmučnijoj transferskoj sapunici vrlo skoro doći kraj. Razlikuju se samo u procjeni tog iščekivanog termina.

Katalonski sportski dnevnik El Mundo Deportivo tvrdi kako je trenutak za to zakazan u ponedjeljak.

\'\'Preostale su za rješiti samo formalnosti ugovora između klupskih pravnih službi. Real će Modrića predstaviti u ponedjeljak\'\', stoji u tekstu.

AS je nešto ograđeniji te tvrdi kako će uporni Daniel Levy taktizirati do 31. kolovoza, posljednjeg dana prijelaznog roka, valjda ne bi li iskamčio tisuću eura više u blagajnu Tottenhama.  

\'\'Modrić i dalje trenira u iščekivanju drame koja je obilježila ovo ljeta. U Tottenhamu ne inzistiraju previše na transferu i sve bi moglo biti ostavljeno za posljednji dan prijelaznog roka. Daniel Levy mogao bi taktizirati sve do petka kasno navečer, a Modrić trenirati sam u Tottenhamovu kampu još tjedan dana\'\', piše AS.

Svoje tvrdnje potkrijepljuje činjenicom da Nuri Sahin ide na jednosezonsku posudbu u Liverpool dok Spursi i dalje pokušavaju dovesti Šahtarovog Williana.

- Nadam se da će Upravni odbor kluba respektirati moje želje. Ne žalim što sam došao u Donjeck, no volio bih otići u Tottenham - poručio je Brazilac.

Komentara 10

JO
jolly
15:01 25.08.2012.

sada su počeli reprizirati "Lukin izbor". Ovo je epizoda od prošlog petka. I onog prije,...i onog prije.

DE
denderi
16:08 25.08.2012.

luka neće imati zapaženuo ulogu ako dođe u real...za njega je engleska raj zemaljski

LE
Legenda5
16:00 25.08.2012.

Pomozi eHrvatskoj da se obrani od eneprijatelja, gradi ekonomiju i postani najbolji! Zaigraj erepublik! http://www.erepublik.com/en/referrer/ArsenVeliki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije