Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Senegalac u akciji

El Hadji Diouf uhićen u Manchesteru

El Hadji Diouf
Pixsell
16.04.2012.
u 16:28

S Dioufom je u tučnjavi sudjelovao i Anton Ferdinand

Proslavljeni senegalski nogometaš El Hadji Diouf uhićen je jučer ujutro u Manchesteru nakon što je s još pet osoba sudjelovao u tučnjavi u kojoj je najdeblji kraj izvukao 33-godišnji muškarac. Diouf je trenutačno član engleskog drugoligaša Doncastera, a za vrijeme tučnjave uz nepopravljivog Senegalca bio je i njegov nekadašnji suigrač iz Sunderlanda Anton Ferdinand. Inače, Diouf je ovog vikenda ispao sa svojim klubom u treću ligu, dok se Ferdinand, branič Queens Park Rangersa, bori za opstanak u Premiershipu.

 Prema informacijama, pretučeni muškarac završio je u bolnici s ozljedama glave, a Diouf je pušten iz pritvora nakon što je za njega plaćena jamčevina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije