Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZAVRELE STRASTI

Soudani se sukobio sa suigračem u Alžiru, spominjala se i tučnjava

Soudani
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
17.10.2015.
u 16:53

Dinamov nogometaš negira da je bilo tučnjave

Dinamov igrač El Arbi Hilal Soudani proteklog je tjedna igrao za Alžir protiv Senegala. I očito se u toj 1:0 pobjedi svašta događalo jer je napadač plavih, nakon povratka iz Alžira, imao potrebe na društvenim mrežama objasniti što se dogodilo.

Naime, mediji su prenijeli da je došlo do sukoba dvojice Alžiraca, Soudanija i Yacine Brahimija, naguravanja, držanja za vrat, a neki tvrde da je nakon utakmice u svlačionici bilo i tučnjave.

– Brahimi je moj brat i prijatelj i dogodilo se ono što se često dogodi između igrača na terenu. Nije istina da se dogodilo nešto nakon susreta. Moj mi odgoj ne dopušta da se sukobim s takvim igračem, herojem Alžira, a reprezentacija je moja druga obitelj – kazao je, među ostalim, Soudani.

>> Soudani kandidat za najboljeg afričkog nogometaša

 

« Je voudrai revenir sur ce qui est passé mardi dernier face au Sénégal, avec mon coéquipier et frère en sélection...

Posted by Hillal Soudani on Thursday, October 15, 2015

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije