Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJE U RUSANOVOJ

Ekspresno završio IO HNS-a, Mamić i dalje bez riječi

HNS Rusanova (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
13.01.2012.
u 13:29

Dušan Kukić novi je predsjednik sudačke komisije, a Ante Kulušić ostaje povjerenik za kontrolore.

U 12 sati zakazani sastanak Izvršnog odbora HNS-a završio je za nešto više od sat vremena! Nije to minutaža na koju su navikli iz Rusanove, no puno vijećanja nije bilo.

Za novog predsjednika sudačke komisije potvrđen je dosadašnji kontrolor Siščanin Dušan Kukić (62). On je inače bio i dio komisije koja je raspuštena nakon uhićenja Djedovića i Širića.

Ante Kulušić ostaje povjerenik za kontrolore i član sudačke komisije što je bio i dosad, a Perajić povjerenik za suce. U komisiji su još Božo Mamm, Alojzije Šupraha, Miroslav Vidak, Dragutin Poljak i Dragutin Vuk.

- Kukić je jednoglasno izabranm, procjena je da je on najbolje rješenje u ovom trenutku. Uglavnom i nije bilo drugih kandidata, pijedlog je bio pripremljen, Ne znam tko je predložio Kukića - kazao je član Izvršnog odbora Paško Viđak.

Hrvatska nogometna reprezentacija sa Švedskom će igrati 29. veljače i to u Zagrebu, okupljanje će biti 26. veljače. Još je u planu utakmica s Estonijom, 25. ili 26 veljače, a prije odlaska u Poljsku (5. lipnja) Bilić će svoje igrače testirati ili u Norveškoj ili će se pronaći suparnik koji bi došao u Hrvatsku.

Ministar Željko Jovanović poslao je poziv čelnicima HNS-a za sastanak.

- Dobili smo termin za ponedjeljka, ali se ne može realizirati, u kontaktu smo i taj sastanak trebao bi biti slijedećeg tjedna. Zahvaljujemo ministru i njegovom pomoćniku Skansiju što prihvaćaju dolazak delegacije saveza - kazao je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić koji još ne zna tko će sve biti u toj delegaciji.

- Ja bih volio biti - dodao je.

Još se čeka akcijski plan Fife o nedozvoljenim aktivnostima u nogometu.

- Imali smo kontakte s određenim državnim institucijama od kojih smo dobili pohvale za primjerenu suradnju - kazao je Srebić.

Za sređivanje stanja u dubrovačkom nogometnom savezu formirana je radna skupina u kojoj su Špatravec, Vučemilović, Viđak, Vićan i Plazibat. Zanimljivo da je u njoj Pero Vićan protiv kojeg se vodi sudski postupak.

- Profesor ustavnog prava u Splitu lijepo je rekao da nitko nije kriv dok mu se to ne dokaže - dodao je Viđak.

Na tvrdnju da Zakon o sportu kaže drukčije i da bi ga se trebalo poštovati, samo je glasnogovornik Gavran kazao da je Ustav 'stariji' od zakona. Na dodatak da bi trebalo raditi i po zakonu, nastala je tišina.

Martin Novoselac izvijestio je o kampu u Umagu, a voditelj akademije Vatroslav Mihačić o završnom seminaru za Uefa pro trenersku licencu na kojoj su među ostalih 34 bili Niko KOvač, Tudor, Šarić, Krznar, Zebić, Bjelica, Krpan, Butorović, Zoran Vujović.... Dado Pršo nije mogao doći, pa će morati čekati slijedeću priliku za polaganje ovih ispita, bez njih ne može na završni ' diplomski'.

Zdravko Mamić pri izlasku iz HNS-a nije htio ništa reći.

Ključne riječi

Komentara 13

OB
-obrisani-
14:01 13.01.2012.

Mamic bez rijeci... kad nest kaze nevalja ,kad nista ne kaze opet nevalja,e jeste vaske stvarno vam nema premca....

RA
Ragusa
14:07 13.01.2012.

a, potpis je Večernji list - što je novinarčići, vijest vam nije dovoljno intrigantna... hhhhhh

RA
Ragusa
14:14 13.01.2012.

ma možeš ti minusićat koliko god hoćeš! Pozovi još onih u pričuvi,no ono što je napisano ostaje...ccccc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije