Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jérôme Rothen o prijatelju

Ekipa iz Rangersa: Da nam je sad Dado Pršo...

Dado Pršo
Reuters
23.09.2009.
u 12:19

Alex McLeish, umirovljeni menadežer Glasgow Rangersa, je svojedobno ustvrdio da je najbolji igrač kojeg je ikad doveo u klub - bio hrvatski napadač Dado Pršo.

Dado je na Otok došao iz Monaca, a njegov je put slijedio Jerome Rothen, francuski veznjak i reprezentativac, s kojim se sprijateljio kada su branili boje Monaca.

- Volio bih doseći popularnost Dade Prše. Ovdje je on legenda. Bilo bi sjajno kada bi i sada bio s nama, volio bih da još igra nogomet. Znate, on mi je oduvijek bio idol, s njim sam se odmah sprijateljio u doba kad smo igrali zajedno u Monacu. Imao je ozbiljnu ozljedu u to doba, no uvijek je bio sjajno raspoložen i nikad se nije na ništa žalio.

- Bio je borac, čak nije imao niti jedan ligament u koljenima, a tako je naporno trenirao, jurio po travnjaku kako bi pomogao suigračima. U Rangersima moram krenuti njegovim stopama, podržao me kada sam potpisao ugovor.

Rothen je došao u Glasgow na posudbu iz Paris Saint-Germaina, a za njega su interes pokazali mnogi engleski i njemački klubovi, među kojima i Schalke 04. Međutim, za Rangerse se odlučio zbog Lige prvaka.

- Imam 31 godinu i kada ću ponovo imati priliku igrati u Ligi prvaka? Ovo je bila fantastična šansa i nisam mnogo dvojio. Dovoljno smo dobri da uđemo u osminu finala, a dalje je sve moguće, dodao je Francuz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije