Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET BUNDESLIGE

Eintracht bez ozlijeđenog Hrvata remizirao protiv slabijeg Bochuma

Bundesliga - Eintracht Frankfurt v VfB Stuttgart
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/3
31.03.2023.
u 22:59

Jakić je igrao, a Smolčić ne. Vodeća je Borussia - možda još samo danas...

U prvoj utakmici 26. kola njemačke Bundeslige nogometaši Eintrachta i Bochuma odigrali su utakmicu bez pobjednika, koja je završila 1-1. Na DB Parku u Frankfurtu gosti iz Bochuma su poveli golom Japanca Takume Asana u 14. minuti. Eintracht je izjednačio u 22. minuti, kad je pogodak iz kaznenog udarca postigao Francuz Randal Kolo Muani.

Hrvatski reprezentativac Kristijan Jakić odigrao je cijelu utakmicu za domaću momčad, a u 81. minuti je zaradio žuti karton. Iz sastava je izostao Hrvoje Smolčić zbog ozljede koljena.

Eintracht je sa 41 bodom na šestom mjestu, a Bochum je sa 26 bodova na 14. poziciji. Vodeća Borussia Dortmund ima 53 boda, jedan više od Bayerna.

Bavarci će u subotu (18.30) imati priliku prestići Borussiju koja gostuje na Allianz Areni u derbiju kola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije