Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trenutak sreće

Egipćanin dobrog srca: Salah ispunio želju slijepom Liverpoolovom navijaču

Mohamed Salah
Foto: Reuters/Pixsell
21.12.2018.
u 13:08

Navijač je upoznao menadžera Jürgena Kloppa i Mohameda Salaha koji mu je darovao dres

Liverpool je ulovio posljednji vlak za osminu finala Lige prvaka. U zadnjoj utakmici u skupini Redsi su na Anfieldu pobijedili Napoli s 1:0. Pobjedu Liverpoolu donio je u 34. minuti Mohamed Salah.

Nakon što je egipatski napadač zatresao suparničku mrežu kamere su na tribinu pokazale slavlje navijača. Dvojica prijatelja slavila su Salahov pogodak, a jedan od njih je slijep. Snimka se brzo proširila društvenim mrežama i osvojila srca mnogih ljubitelja nogometa.

Liverpool se odmah uključio u akciju te je slijepog navijača Mikea Kearneya i prijatelja pozvao u trening kamp u Melwoodu. Navijači su upoznali menadžera Jürgena Kloppa i Mohameda Salaha koji im je darovao dresove.

No tu nije bio kraj iznenađenju, jer su dvojica navijača na kraju treninga dobili potpise i ostalih Liverpoolovih igrača.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

Ključne riječi

Komentara 4

QU
quovadis
17:41 21.12.2018.

Kad se ljudska srca sloze...i olovo plivat moze...

NM
nemirno more
14:46 21.12.2018.

ljudskost na djelu...svaka čast

BA
bazinga
22:46 21.12.2018.

Tužno od kvazi velikog nogometaša da koristi invalidnu maloljetnu osobu za svoju promociju,a još tužniji novinari koji to prenose

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije