Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cedevita

Edwards želi igrati s Estudiantesom, ali Aco mu ne dopušta

'16.01.2011., Sutinska vrela, Zagreb - Kosarkaska utakmica 17. kola NLB lige izmedju KK Cedevita i KK Partizan.  Corsley Edwards.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
22.03.2011.
u 08:43

Amerikanac i dalje liječi tromb koji mu je otkriven i svaki udarac koji izazove hematom, dakle unutarnje krvarenje, može biti koban.

Crosley Edwards među najzaslužnijima je za najveći uspjeh u povijesti Cedevite, ali u današnjem četvrtfinalu Eurokupa protiv Estudiantesa (Draženov dom, 18 sati) neće moći igrati! Naravno, ne zato što ne bi mogao nego zato što ne smije.

Još liječi tromb u palcu koji mu je otkriven prije mjesec dana, pije lijekove protiv zgrušavanja krvi te bi svaki udarac ili najmanja ozljeda bili prevelik rizik. Amerikanac je treneru Aleksandru Petroviću izrazio želju da igra, ali nije dobio zeleno svjetlo.

Srećom, Aco se ima na koga osloniti jer upravo u svojoj momčadi ima MVP-a Topa 16. Damjan Rudež već je zagorčao život Gran Canariji, a nada se da će i drugoj španjolskoj momčadi postati noćna mora.

Iako preko NLB-a nije uspjela izboriti Eurokup i sljedeće sezone, Cedevita bi ga voljela izboriti na parketu. Druga je opcija – pozivnica.

– Ostavili smo jako dobar dojam, zovu nas i raspituju se iz čelništva lige, ali o pozivnici je još rano govoriti – rekao je direktor kluba Krešimir Novosel.

A protiv Estudiantesa neće moći igrati ni Andrija Žižić, koji je u tom natjecanju već nastupio za Asvel. (db, av/VLM)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije