Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WENGER NAJAVLJUJE

Eduardu konkurencija: Arsenal dovodi zamjenu Van Persieju

Robin van Persie
Reuters
01.12.2009.
u 20:26

Ozljeda nizozemskog napadača Robina van Persieja (26) primorala je Arsenalova menaždera Arsenea Wengera da se uključi u siječanjski prijelazni rok kako bi kupnjom pojačao svoju momčad.

Na svojim internetskim stranicama londonski topnici potvrdili su da strijelca sedam pogodaka i sedmerostrukog asistenta iz 11. premierligaških utakmica na travnjaku neće biti oko pet mjeseci, a to svakako zahtijeva reakciju francuskog stručnjaka.

- Nisam mislio da ćemo morati kupovati ikoga, ali jasno je da ćemo se sada uključiti u prijelazni rok. Ipak, samo bude li nam to koristilo - kazao je Wenger koji ne običava kupovati tijekom zime.

Iznimku je učinio ove godine dovevši Andreja Aršavina iz Zenita koji je bio njegova prva “zimska kupnja” nakon što je prije tri godine Thea Walcotta preselio iz Southamptona u Arsenal .

Van Persie je ozlijedio gležanj u prijateljskoj utakmici Nizozemske i Italije odigranoj u Pescari sredinom prošlog mjeseca i to nakon grubog starta Giorgija Chiellinija.

- Njegova je ozljeda razlog za plakanje s čime ćemo se, nažalost, morati nositi - kazao je Wenger.

Komentara 1

RU
Rugovit
11:01 02.12.2009.

Očito Eduarda više ne shvaćaju ozbiljno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije