Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FLAMENGO

Eduardova tri gola, debitira u nedjelju

Eduardo da Silva
Sanjin Strukic/Pixsell
25.07.2014.
u 09:30

Dudu je registriran u brazilskom savezu i prvu bi utakmicu mogao odigrati protiv Botafoga, kada će i trener Luxumburgo debitirati na klupi.

Eduardo da Silva može igrati za Flamengo, nakon što su svi potrebni dokumenti stigli i brazilski ga je savez registrirao, piše Goal.

To znači da bi mu prva utakmica mogla biti okršaj Flamenga i Botafoga u 12. prvenstvenom kolu u nedjelju. Na toj će utakmici debitirati i novi trener posljednje momčadi lige Vanderlei Luxemburgo. Bivši izbornik Brazila preuzeo je Flamengo koji sa sedam bodova u 11 utakmica i gol-razlikom 7:19 drži zadnje, 20. mjesto ljestvice, bodovno izjednačen s Coritibom i Figueirenseom. Botafogo je 13. s pet bodova više, a ovdje možete pogledati ljestvicu brazilske lige.

Na prvom treningu s novim trenerom Dudu je zabio tri gola u međusobnoj utakmici dvije Flamengove momčadi. Tek toliko, da pokaže da vrijedi više nego što to smatra Niko Kovač...

>>Šuker: Vukojević i Eduardo će dobiti oproštaj kakav zaslužuju

>>Mamić nema veze s mojim oproštajem, a za Hrvatsku 
sam učinio 
više od 
Kovača

Komentara 1

DO
dodotatino
11:59 25.07.2014.

bravo VL. Tek toliko da pokaže Niki Kovaču. Inaće rezultat dvaju ekipa je bio 28:24

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije