Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajina

Eduardo zabio za pobjedu Šahtara, Srna asistent (video)

eduardo
AFP
23.04.2011.
u 18:45

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva zabio je pogodak za pobjedu Šahtara u domaćoj utakmici 26. kola ukrajinskog prvenstva s Metalistom iz Harkiva (2:1).

Eduardo je igrao cijelu utakmicu, a pogodak za pobjedu zabio je u 87. minuti. U 44. je zaradio i žuti karton. I Darijo Srna igrao je 90 minuta, a sudjelovao je kod pogotka A. Texeire u 18. minuti za 1:0.

Danas je igrao i kijevski Dinamo našega Ognjena Vukojevića. Kijevljani su u gostima slavili 3:0 protiv gradskog rivala Arsenala, a hrvatski je reprezentativac igrao 90 minuta.

U idućem kolu u Kijevu se igra veliki derbi ukrajinskog prvenstva, Dinamo dočekuje vodeći Šahtar.

Ivan Strinić igrao je 90 minuta u 3:0 pobjedi Dnjipra na gostovanju kod Krivbasa (Bartolović 90 minuta).

Poredak: Šahtar 67, Dinamo Kijev 56, Metalist 50, Dnjipro 47...

Komentara 4

CP
copy paste
20:29 23.04.2011.

ladan ko led.pravi egzekutor.bravo dudu!

DC
DC
21:24 23.04.2011.

U maniri najboljih strelaca... hladnokrvna i jednostavna egzekucija. Edvardo sve vise slici na sebe. Uposljavanje je isto bilo vrhunsko, nesto slicno onome sto bi Modric trebao raditi u reprezentaciji.

GE
Gec
21:32 23.04.2011.

Gdje bi tom dečku bio kraj da je otišao u neku drugu ligu petice osim ove nesretne Engleske...tamo gdje ne lome kosti. Mislim da bi puhao za vrat Ronaldu i Messiju...ovakva lakoća i kontrola to može samo Eduardo...najbolji mi je njegov gol Arsenalu...samo je ispružio nogu iza Arsenalovog braniča, kirurški precizno bez puno frke i strke. Želim puno zdravlja tom dečku i golovi će doći, gušt mi ga je gledati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije