Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINSKA LIGA
Povratak na članak

Eduardo zabio dva gola na asistencije Srne; strijelac i Kalinić

Kalinić je u igru ušao odmah na početku nastavka, a u strijelce se upisao iz jedanaesterca u 54. minuti.

Komentari 2

DA
Dankoo
19:53 05.04.2014.

fox in the box is back!

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
20:28 05.04.2014.

Ja ne znam zbog čega je potrebno da u samom naslovu stoji nešto što jednostavno nije istina. Svatko tko ima kompjuter to može provjeriti za pet minuta. Eduardo je prvi gol zabio nakon što je Srna izveo korner, što tehničkii jest asistencija, a faktički je to samo izveden korner. Drugi gol Eduardo je zabio na asistenciju Ilsinha, kojem je prije toga loptu dodao Srna, a to definitvno nije asistencija ni tehnički ni faktički. Dakle, prvi gol je Eduardo zabio nakon kornera kojeg je izveo Srna, a za drugi gol asistirao mu je Ilsinho.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.