Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Lucescu nije u pravu"

Eduardo: Više sam Hrvat nego Brazilac

'Arsenal\'s Johan Djourou (R) vies with Shakhtar donetsk\'s Eduardo during the UEFA Champions League Group H football match Shaktar Donetsk vs. Arsenal on November 3, 2010 in Donetsk.  AFP PHOTO / SER
'SERGEI SUPINSKY'
10.11.2010.
u 16:45

Hrvatski napadač u dresu Šahtara Eduardo da Silva dao je intervju moskovskom Sport Ekspressu.

Novinar ga je pitao:

Darijo Srna kaže da ste više Hrvat nego Brazilac, iako ste rođeni u Rio de Janeiru, a trener Lucescu tvrdi suprotno ocjenjujući vaše nogometne sposobnosti; tko je u pravu?

- Srna je bliži istini. Kao nogometaš i kao ličnost formirao sam se u Hrvatskoj. Ali drago mi je što u Šahtaru igram s mnogo Brazilaca, lijepo je čuti rodni jezik - kaže Eduardo da Silva.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
23:22 10.11.2010.

Mi volimo Eduarda, Petricha, Rakiticha i Simunicha, Hrvatsku repku i još posebno selektora Slavena Bilića.. Slaven je naš, on voli i nas i naše i mi smo istinska brača.. http://www.youtube.com/watch?v=fLy3-dVF5sQ NAVIJAČI WORLD CUP 2010 REPREZENTACIJE SLOVENIJE

DE
derin
17:31 10.11.2010.

Dudu legendo.

OB
-obrisani-
19:15 10.11.2010.

Eduardo: Više sam Hrvat nego Brazilac i moram to istači iz poslovnih razloga jer jasno je meni da pored svih tih majstora u Brazilsku repku nemrem stiči a za ovaj beduinski balkanski skup igrača sam super klasa i čak nešto znam hrvatski gučati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije