Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šahtar

Eduardo: Pobijedit ćemo Bragu jer nema iskustva u LP-u

Eduardo da Silva
Reuters
27.09.2010.
u 12:52

Hrvatski reprezentativac i napadač Šahtara Eduardo da Silva za službene stranice kluba komentirao je 2:1 pobjedu protiv Metalista iz Harkiva u 11. kolu ukrajinskog prvenstva te nadolazeći susret Lige prvaka protiv Brage.

Osjećate li se poput junaka s obzirom na to da ste postigli lijep gol u pobjedi Šahtara?

- Svi moji suigrači su junaci s obzirom na to smo se zajedno, uz tešku borbu, domogli pobjede. To je ono najvažnije.

Podsjetimo, Eduardo je u igru ušao u 65. minuti utakmice, a u 72. donio izjednačenje. Svoj treći prvenstveni pogodak i drugi u samo četiri dana, nakon što je u srijedu zabio u Ukrajinskom kupu, Eduardo je postigao glavom.

Sljedeću utakmicu Šahtar igra u Bragi kod Sportinga, u 2. kolu skupine H Lige prvaka.

- Riječ je o jakoj momčadi kojoj pečat u igri daju Brazilci. Imaju volju za pobjedu, ali i jedan nedostatak, neiskustvo igranja utakmica u Ligi prvaka - zaključio je Eduardo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije