Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Čačić

'Eduarda nema potrebe nagovarati, a Lovren mora shvatiti kako se treba ponašati!'

Ante Čačić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/12
16.05.2016.
u 13:25

- Lovrenu nisu vrata zatvorena, mora shvatiti kako se ponašati prema suigračima i izborniku.

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić objavio je popis od 27 igrača na koje računa na pripremama za Europsko prvenstvo. S tog popisa otpast će četvorica igrača, Čačić do 31. svibnja mora Uefi poslati popis igrača s kojima će zaigrati na Euru.

Među 27 igrača nije bilo Dejana Lovrena, što je i očekivano, zbog njihove svađe.

- Lovrenu nisu vrata zatvorena, mora shvatiti kako se ponašati prema suigračima i izborniku. Onda može zaslužiti povratak. Važno je da napravimo zajedništvo, atmosferu koja je poticajna, i da nemamo nezadovoljne sudionike u toj momčadi. 

Eduardo je ove sezone u odličnoj formi u Šahtaru, počelo se nagađati da će ga se možda nagovarati na povratak u reprezentaciju, ali izbornik smatra da za to nema potrebe.

- S Eduardom sam pričao prije godinu dana, ali on se oprostio. Radi se o igraču koji je izuzetno puno dao reprezentaciji, mene je veselilo da je kao nogometaš 'živ', igra jako dobro, učinkovit je, ali mi tu imamo igrače koji su puno mlađi i koji su se iskazali formom pa zato nije bilo potrebe da ga nagovaram.

>>Ante Čačić objavio popis igrača koji će se boriti za Euro!

Komentara 17

Avatar Pavel ic
Pavel ic
13:57 16.05.2016.

najbolje da zove bobana, jarnija i ladica haha.prestanimo osudivat ljude unaprijed cuvajmo psovke za poslije turnira.

RU
RUKOMET333
15:43 16.05.2016.

A moj Cacicu.. da si imalo veci srateg rijesio bi neke stvari ssa Lovrenom. Ali jeftinije nikad neces otici u Francusku. I to je uspijeh.

LA
like_a_boss
16:25 16.05.2016.

Hrvatska reprezentacija u nogometu - Mamićeva prčija za prodaju igrača. Postavio je smiješnog trenera, koji nema autoritet ni kod svog psa... Mamić izbornik, Mamić trener, Mamić prodaje igrače. A onaj maloumni kradljivac antiknih novčića je ista marioneta ko i serviser televizora. U kakvoj to državi ja to živim, FUJJJJJJJ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije