Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUŽENJE U MILK BARU

Edin Džeko s Renatom Sopek uživao u gay baru u Dubrovniku, objavljena fotografija

Džeko
nph/NordPhoto/PIXSELL
23.06.2022.
u 12:36

Džeko je bio u društvu voditeljice Renate Sopek, a fotografiju je podijelio Tomislav Ivušić, vlasnik navedenog gay bara u Dubrovniku.

Poznato je da nogometaš Intera Edin Džeko voli Dubrovnik gdje je uostalom i otvorio svoj restoran. A BiH nogometaš nedavno je snimljen u tamošnjem gay baru. Bio je u društvu voditeljice Renate Sopek, a fotografiju je podijelio Tomislav Ivušić, vlasnik navedenog gay bara u Dubrovniku.

Gay bar Milk u Dubrovniku je otvoren prije više od mjesec dana, a na otvorenje su stigli brojni poznati Hrvati. Bar je ime dobio po prvom gay dužnosniku u povijesti Kalifornije, Harveyju Milku koji je bio aktivist i vođa LGBT zajednice u San Franciscu te prvi političar u Americi koji je priznao da je gay.

Foto: Instagram
Inače, Džeko se trenutačno na hrvatskoj obali odmara od naporne sezone, a zanimljivo da se proteklih dana spominjao kao moguće pojačanje Real Madrida. Španjolski mediji pisali su da ga Real vidi kao zamjenu za francuskog napadača Karima Benzeme koji iza sebe ima fantastičnu sezonu.

S druge strane, Džeko bi u Interu mogao dobivati puno manje prilike budući da je klub vratio Romelua Lukakua, a spominje se i dolazak Paula Dybale.

Ključne riječi

Komentara 7

NA
najposebniji
12:55 23.06.2022.

Gay bar i nazove ga 'milk'....

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
13:45 23.06.2022.

Zar i ti, sine Edine? Fuj

DI
dino007
14:13 24.06.2022.

Između ostalog i zbog takvih nam se bliži kraj. Sad ste ti i tebi slični normalni a do nedavno ste bili psihički bolesni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije