Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ CITYJA

Analiza Edina Džeke: Engleski klubovi ispaštaju zbog jake lige, a Kramarić me iznenadio

Edin Džeko
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
16.03.2015.
u 13:02

- Jedan od razloga što engleski klubovi ponekad posustanu u europskim natjecanjima je upravo snaga Premiershipa, jer se istroše na utakmice u Engleskoj, gdje ne možeš i ne smiješ kalkulirati, već uvijek igrati maksimalno - smatra Džeko.

U ekskluzivnoj analizi za Goal.com napadač engleskog prvaka Manchester Cityja Edin Džeko najavio je bolju igru svoje momčadi u uzvratu osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone.

- Prva utakmica nam je bila jako bitna, ali nismo bili dobri, pogotovo u prvom dijelu. U revanš ulazimo s tendencijom da iznenadimo Barcelonu. Želja nam je odigrati mnogo bolje nego na Etihadu, a vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno za prolaz dalje.

Džeko ne dvoji da je engleska liga najjača, ali i naglašava da je to razlog što im klubovi znaju kiksati u Europi:

- Jedan od razloga što engleski klubovi ponekad posustanu u europskim natjecanjima je upravo snaga Premiershipa, jer se istroše na utakmice u Engleskoj, gdje ne možeš i ne smiješ kalkulirati, već uvijek igrati maksimalno, dok neke druge momčadi mogu odmoriti najbolje igrače, s obzirom na to da su dovoljno odmakle pratiteljima.

Osvrnuo se i na Andreja Kramarića koji ga je, kaže iznenadio, a što je još Edin Džeko rekao, pročitajte u Heineken kutku na goal.com/hr.

>> Pogledajte kako je protekao susret Kramarića s Džekom i Kolarovom

Komentara 1

LE
let3
20:22 16.03.2015.

Zato Hrvatski klubovi rasturaju u Europi, jer se ne istroše u slaboj ligi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije