Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun u Zvezdi

Džajić udario potpredsjednika Čovića pa dao neopozivu ostavku!

'16.10.2008., Zagreb - Zagrebackim Cvjetnim trgom prosetali su poznati poduzetnik Tomislav Horvatincic i Dragan dzajic, nekadasnji najbolji nogometas srbije i jugoslavije. Photo: Marko Lukunic/Vecern
Marko Lukunić/PIXSELL
23.01.2013.
u 17:10

U srbijanskim medijima takav rasplet situacije okarakteriziran je skandaloznim i sramotnim.

Nakon što su se proteklih nekoliko dana sukobili putem medija, danas su predsjednik Nogometnog kluba Crvene zvezde Dragan Džajić i potpredsjednik Nebojša Čović prekinuli suradnju. Svi srbijanski mediji pišu o fizičkom sukobu spomenutog dvojca koji se dogodio poslijepodne. Džajić je, navodno, udario Čovića i nakon toga otišao u klub te dao neopozivu ostavku na funkciju predsjednika. U srbijanskim medijima takav rasplet situacije okarakteriziran je skandaloznim i sramotnim. Kap koja je prelila čašu Džajićeva strpljenja bila je posljednja Čovićeva izjava u kojoj je rekao da njegovi suradnici ne znaju svoj posao.

Komentara 2

CR
crnimolo
17:32 23.01.2013.

Ča se tu ima komentirat,neka se i podave ,ča nas briga Zvezda i njihovi problemi

KA
kajinx
20:25 23.01.2013.

Kako je Prosinečki bio pametan, pa otišao na vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije