Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje Dinama

Dvostruki strijelac Čop: Čestitam suigračima na jesenskom naslovu

duje čop
Slavko Midžor/PIXSELL
15.12.2013.
u 18:29

- Zaslužena pobjeda danas protiv Zadra. Žao mi je što smo primili taj jedan pogodak, ali ova je pobjeda svakako dobra uvertira za uzvrat protiv Hajduka

Duje Čop ušao je u formu, u posljednje vrijeme sve češće je na listi strijelaca, a danas je u pobjedi protiv Zadra postigao dva pogotka:

- Čestitam suigračima na još jednom lijepom rezultatu i na tome što smo zahvaljujući dobrim igrama u prvenstvu osigurali jesensku titulu. Zadovoljni smo polusezonom iako smo sad zapravo tek pred kraj uhvatili tu neku kontrolu nad prvenstvom. To nam je stvarno izuzetno bitno prije odmora. Dobro smo igrali večeras iako smo znali da neće biti lako protiv Zadra, rekao je Čop, a prenosi GNK Dinamo.

Jerko Leko zaigrao je na desnom beku, a odigrao je odličnu utakmicu. Asistirao je Soudaniju, a kasnije i Čopu.

- Zaslužena pobjeda danas protiv Zadra. Žao mi je što smo primili taj jedan pogodak, ali ova je pobjeda svakako dobra uvertira za uzvrat protiv Hajduka u Hrvatskom kupu, kazao je Leko, a nadovezao se Ademi.

- Pokazali smo da smo se dignuli, kako u ovoj utakmici tako i u nekoliko posljednjih. Odigrali smo odlično utakmice u prvenstvu i Kupu i pokazali smo da zaslužujemo biti prvaci polusezone. Žao mi je samo što u Europi nismo napravili nešto više.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije