Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo pojačanje PPD Zagreba

Dvostruki najbolji strijelac lige Buvinić: Za mene je ovo ostvarenje dječačkog sna

PPD Zagreb
23.06.2022.
u 19:25

Ovom talentiranom golgeteru tek su 23 godine, a u posljednje je dvije sezone bio najbolji strijelac Paket24 Premijer lige sa 187 postignutih pogodaka u sezoni 2020/2021., odnosno sa 165 golova u sezoni 2021/2022.

Rukometni klub PPD Zagreb doveo je još jedno pojačanje, nakon dolaska Vuke Borozana, Milana Milića i Aljaža Panjtara potpis na trogodišnji ugovor s najtrofejnijim hrvatskim klubom stavio je i lijevo krilo Gabriel Buvinić iz Umaga, objavljeno je u četvrtak na internetskoj stranici PPD Zagreba.

Ovom talentiranom golgeteru tek su 23 godine, a u posljednje je dvije sezone bio najbolji strijelac Paket24 Premijer lige sa 187 postignutih pogodaka u sezoni 2020/2021., odnosno sa 165 golova u sezoni 2021/2022.

- Kada je stigao poziv trideseterostrukog prvaka Hrvatske bilo je tako jasno da je vrijeme za nove izazove i da se takav poziv ne odbija. Za mene je ovo ostvarenje dječačkog sna. Smatram da sam svojim radom zaslužio ovaj poziv, a siguran sam da ću u ovakvom klubu samo napredovati. Smatram sam da ću opravdati povjerenje koje mi je ukazano, te da itekako imam što za pokazati - kazao je Buvinić 

Direktor PPD Zagreba Vedran Šupuković izrazio je zadovoljstvo dolaskom Buvinića:

- Pratili smo ga dugo, a u ovom trenutku se pojavila i potreba i mogućnost da realiziramo njegov dolazak s obzirom da smo ostali bez dva igrača na toj poziciji. Znamo da je vrhunski realizator i smatram da nam dolazi u periodu karijere kada treba sve to što je pokazao na jednom nivou, sada mora pretočiti i pokazati na nivou više.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije