Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CR7 i Leo
Povratak na članak

Dvojica velikana karijere će završiti bez naslova svjetskog prvaka

Nakon što su Argentina i Portugal zaključili svoju rusku priču porazima u osmini finala, čini se kako smo na svjetskim prvenstvima posljednji put vidjeli dvojicu najboljih nogometaša današnjice

Komentari 2

KA
kažemja
12:46 01.07.2018.

Ronaldo , po meni kakav god da je , arogantan , bahat i pun sebe ( ima i razloga za to ) za Messija je gospodin . Uvijek mi se vraća scena kada je Portugal eliminirao Hrvatsku sa EP i Ronaldo je tješio uplakanog Modrića rekavši kako on ne može slaviti dok njegov brat plače.Messi je , nakon poraza od Hrvatske otišao sa terena kao zadnja pi*da bez čestitanja pobjedniku. Messi je vrhunski igrač ali kao čovjek ...dalo bi se o tome pričati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.