Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOIGRAVANJE ZA EP

Dvije tisuće Turaka dolaze na Maksimir

maksimir (1)
sanjin strukić/pixsell
26.10.2011.
u 17:30

Tursko izaslanstvo maksimirski je travnjak ocijenilo boljim nego na stadionu Galatasaraya.

Nakon što je izaslanstvo naše saveza bilo u Turskoj i dogovaralo sve potankosti  gostovanja u Istanbulu, u srijedu su dva člana turskog saveza posjetila Zagreb. Bivši turski nogometni reprezentativci Ogüz Cetin (sad je trener) i Okam Bürük (dužnosnik u savezu) obišli su s glavnim tajnikom HNS-a Zorislavom Srebrićem stadion u Maksimiru i neke hotele, a Srebrić nam je rekao:

– Nikakve primjedbe Turci nisu imali. Štoviše, kad su vidjeli maksimirski travnjak, odmah su rekli da je bolji nego na stadionu Galatasaraya, ali su i ponovili da će do naše utakmice, 11. studenoga u Istanbulu, travnjak biti promijenjen – rekao nam je Srebrić i nastavio:

– Turci dolaze u Zagreb dva dana prije utakmice, u nedjelju popodne, 13. studenoga. Momčad i članovi Saveza odsjest će u hotelu Esplanade, dok će njihovi gosti, partneri i sponzori biti u hotelu Westin. U nedjelju Turci neće trenirati, zakazan im je trening u ponedjeljak u 19 sati. Nikakvih posebnih zahtjeva nisu imali.

Koliko će ulaznica dobiti Turci? Imaju pravo na pet posto, dakle na 1500 ulaznica?

– Točno, ali bit ćemo fleksibilni i dat ćemo im 2000 ulaznica.

Gdje će biti smješteni turski navijači?

– Na južnoj tribini. Budući da će ih biti tako velik broj, jasno je da nećemo moći naše navijače pustiti na jug pa će ta tribina biti rezervirana samo za Turke – rekao je Srebrić.

Spomenimo da južna tribina prima oko 3500 gledatelja pa je logično da na njoj, bude li 2000 Turaka, neće biti naših navijača jer bi to bio veliki problem za osiguranje. 

Komentara 9

JO
jolly
17:34 26.10.2011.

Trebalo je tražiti reciprocitet. Mi vama 2000 karata i vi nama 2000 karata, a ne 1000 koliko smo dobili.

UF
ufrm
18:34 26.10.2011.

Osveta se sprema, pitanje je jedino tko ce presuditi turcima jedino se bojim one recenice poslje utakmice tipa dobro smo igrali ali nismo imali - REALIZACIJU. Legendarna izjava nasih trenera.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
18:56 26.10.2011.

Genijalno. Mi ćemo biti fleksibilni pa njima dati 500 karata više, a oni će bit fleksibilni pa nama dati 500 karata manje. Čestitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije