Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija na utrci

Dvije poginulih i tri ozlijeđena gledatelja na reliju u Belgiji

'Kimi Raikkonen (FIN), FIAT Punto Abarth crashes on SS19. World Rally Championship, Rd9, Neste Oil Rally Finland, Jyvaskyla, Finland, Day Two, Saturday 1 August 2009.'
' '
12.11.2011.
u 22:54

Prema izvještajima iz Belgije, poginula je 25-godišnja žena i 50-godišnji muškarac, a nakon nesreće prekinuta je utrka, a i cijeli reli.

Na belgijskom reliju Condroz dogodila se velika tragedija. Dva su gledatelja poginula, a još su tri osobe ozlijeđene, od kojih jedna teže, prilikom nesreće koju je prouzročio nizozemski vozač Erik Moree sa svojim Mitsubishi Lancerom.

Tragična pogibija gledatelja dogodila se na dionici od Nandrina do Villers-le-Templea, a zanimljivo je da su organizatori odgodili početak utrke jer je previše gledatelja bilo uz stazu i sigurnost nije bila na visokoj razini.

Prema izvještajima iz Belgije, poginula je 25-godišnja žena i 50-godišnji muškarac, a nakon nesreće prekinuta je utrka, a i cijeli reli. No, čini se da je u Belgiji riječ o obiteljskoj drami. Jer, dvije osobe koje su ozlijeđene, navodno su majka i sestra poginule djevojke.

Bio je to prvi veći incident na utrci Condroz od 2003. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije