Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LITAVSKA KOŠARKA

Dva prosječna izdanja Marija Delaša

Mario Delaš
Pixsell
07.03.2010.
u 18:17

Dvije su uzastopne pobjede, 15. i 16., ostvarili košarkaši Žalgirisa u subotu odnosno nedjelju igrajući dvoboje nacionalnog prvenstva.

U nedjelju je sastav iz Kaunasa slavio na gostovanju kod Suduve 97:79. Hrvatski je reprezentativac Mario Delaš u slavlju sudjelovao s nepunih 19 minuta, šest koševa (0-3 za dva, 2-2 šut za tri poena), pet skokova i četiri asistencije.

U subotu je sastav Dariusa Maskoulinasa na domaćem parketu pobijedio Rudupis 84:75. Devetnaestgodišnji splitski krilni centar također je ubacio šest koševa za 19 minuta, ali uz skromnija dva skoka, asistenciju i tri izgubljene lopte.

BiH-košarkaš u redovima Žalgirisa Mirza Begić također je bio rezerviran. U nedjelju je ubacio četiri koša uz pet skokova i tri izgubljene lopte, dok je u subotnjoj pobjedi participirao s dva koša i dva skoka.

Na ljestvici Žalgiris s pobjedom, ali i utakmicom manje zaostaje za vodećim Lietuvos Rytasom.

LKL, nedjelja:

Juventus – Nevežis 55:74

Suduva – Žalgiris 79:97

Redoslijed: 1- Lietuvos Rytas 17-1, 2. Žalgiris 16-1, 3. Šiauliai 16-4...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije