Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
to bi bilo užasno
Povratak na članak

Dva ključna igrača Hrvatske mogla bi propustiti četvrtfinale! Evo zašto moraju paziti protiv Japana

Prava katastrofa bi bila kada bi Luka Modrić morao pauzirati za četvrtfinale, a u opasnosti je i Dejan Lovren

Komentari 6

TE
tejanolejano
13:24 04.12.2022.

Možda bi bilo pametno da Luka ne počne utakmicu I da uđe ako bude trebalo. Japance morate da pobedite na iskustvo I sporu igru. Ako krenete da se utrkujete sa njima, neće biti dobro. Brzi su I izdržljivi. Hrvatska svojuju šansu treba da traži iz prekida ili na kontru. Mnogo ste jači I krupniji od njih pa zato mislim da su prekidi odlična šansa. Isto tako I kontre, japanci često izgube poziiciju u odbrani zato što trče kao muve bez glave a to je prilika da im se da gol iz kontre. Ja to otprilike tako vidim.

VL
Avatar southman
southman
12:31 04.12.2022.

Za Lovrena je to lako riješiti. Ne stavljati ga u igru protiv Japana.

VL
Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
12:52 04.12.2022.

Nije nikakav problem ako samo dva igrača propuste četvrtfinale. Problem će biti ako ga propuste 22.

VL
FI
Filidor
12:18 04.12.2022.

Hrvatska ide doma!

VL
GB
Gavrlio bez principa
12:39 04.12.2022.

Kako ćemo preživjeti bez antivakserskog genijalca Lovrena koji je odgovoran za 85% primljenih golova u zadnjih 100 utakmica?

VL
BE
Berri
12:19 04.12.2022.

Gdje smo mi od utakmice s Brazilom??? Tko uopće gleda na Brazil kada znamo da protiv Japana neće biti nimalo lako. Potpisujem odmah da dobijemo Japan, pa čak i po cijenu da ostanemo bez Modrića i Lovrena. Dapače, potpisujem daa svaku slijedeću utakmicu ostanemo bez dvojice zbog žutih, a da se plasiramo dalje. Nema nogometa bez žutih kartona, uvijek se dogodi neki neoprezni start, bolje profesionalni drugi žuti nego laki gol!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.