Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izabrani najbolji
Povratak na članak

Duvnjak u idealnoj sedmorki turnira, Hansen najbolji igrač

Danska ima i najboljeg strijelca turnira, Andera Eggerta koji je postigao 55 pogodaka

Komentari 5

SA
SI aka SI
08:40 28.01.2013.

je, najbolja sedmorka bez MVP-a i najbolji golman nije Šterbik koji je u finalu zaključao gol na 15 minuta.

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
19:34 27.01.2013.

Koja je to logika?Najbolja sedmorka bez "najboljeg" igrača MVP Hansena?Znači da "najboljem" igraču pripada klupa..

VL
OB
-obrisani-
20:00 27.01.2013.

Duvnjak nije najbolji kada je najpotrebnije! Balić je za njega izvanzemaljac!

VL
DU
Deleted user
22:55 27.01.2013.

Natezati se sada oko toga tko i što je Ivano Balić nepotrebno je. Svi znamo njegove kvalitete, njegovu genijalnost, njegove minuse - i njegove godine. Nije igrao na ovom Svjetskom prvenstvu, netom završenom, i ne vidim koja je to potrebna rasprava o tome tko dobar, bolji ili najbolji. Domagoj Duvnjak primjerom protiv Francuske odigrao je genijalnu utakmicu. Bolestan i iscrpljen izvukao je iz sebe posljednji atom snage i vodio Hrvatsku nacionalnu vrstu do brončane medalje. Mnogi drugi ne bi ni izašli na teren. Domagoj Duvnjak je - a kako svo smo vidjeli. Kapa dolje i moj poklon do rukometnog parketa, Domagoje. Sigurno zasluženo u idealnoj psotavi prvenstva. Da je baš Hansen bio najbolji igrač prvenstva ne vjerujem. No tako je izabrano. Domagoj Duvnjak ima veliku karijeru s naom repkom još pred sobom. Nikada on neće biti "drugi Balić" ali ako je ja dobro sjećam nikada niti Ivano Balić nije "bio drugi Duvnjak". Te će tako ostati, i dobro je da tako ostane!

VL
NO
nono
18:51 28.01.2013.

ne kužim ovu zlu krv pa da smo ispali u skupini ajde al, ovak to mi je tumač

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.