Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužni rukometaši

Duvnjak: Nikako nisam zadovoljan, ali sutra se moramo vratiti

hrvatska (1)
Reuters/Pixsell
26.01.2013.
u 00:40

- Slovenija je već ostvarila ogroman uspjeh i neopterećeno će ući u utakmicu. Eventualna pobjeda bi im bila šlag na tortu

Razočarani i tužni hrvatski igrači nisu imali objašnjenja za lošu igru i poraz, no najavili su pobjedu protiv Slovenije.

- Nije mi jasno što se dogodilo. Oni su ušli jače u utakmicu i počeli udarati. Na početku su se odvojili te ih nismo uspjeli stići, rekao je Lovro Šprem.

I ostali igrači istaknuli su kako je bilo nemoguće stići Dansku nakon što se rezultatski odljepila.

- Loše smo ušli u utakmicu, to je bilo ključno, istaknuo je Jakov Gojun, napomenuvši da je i umor odigrao ulogu, ali i ozljeda Vukovića.

Domagoj Duvnjak vidno nesretan je rekao:

- Nismo bili pravi, bilo je previše tehničkih grešaka, u obrani smo odigrali loše. U napadu, pak, nismo imali kontri što je za nas nezamislivo. Nisam nikako zadovoljan svojom igrom. Osvrnuvši se na utakmicu za treće mjesto napomenuo je: “Sutra se moramo vratiti”.

Lovro Šprem uvjeren je u medalju.

- Sutra idemo po pobjedu. Prvenstvo nije gotovo, čeka nas nova važna utakmica, želimo medalju, rekao je.

Mirko Alilović, pak, upozorava ih čeka najteži mogući protivnik za treće mjesto.

- Slovenija je već ostvarila ogroman uspjeh i neopterećeno će ući u utakmicu. Eventualna pobjeda bi im bila šlag na tortu. Neće biti lako, kaže.

>>>Goluža: Nismo zaslužili finale, ispričavam se svima

Ključne riječi

Komentara 1

CA
carpediem
13:41 26.01.2013.

Mozemo kriviti HRS mozemo kriviti trenera i balica ali nesmijemo kriviti nase rukometase koji su dali sve od sebe do zadnjeg. Na njih sam ponosan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije