Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O BIVŠEM KLUBU

Duvnjak: Imam razumijevanja za ponašanje Zagreba

Domagoj Duvnjak
Goran Stanzl
18.11.2009.
u 20:28

- Još dok sam igrao u Zagrebu najviše sam se radovao Ligi prvaka. Želim osvojiti titulu europskog prvaka - kazao je Domagoj Duvnjak.

Reporteri Eurosporta posjetili su na treningu u Hamburgu trojicu hrvatskih rukometaša HSV-a: Igora Vorija, Blaženka Lackovića i Domagoja Duvnjaka.

Vori i Duvnjak, novopridošli igrači prošlog ljeta, govorili su o ljepotama grada koje svakodnevno otkrivaju.

- Grad je prekrasan, klub savršen. Osobno, drago mi je što su moji hrvatski suigrači ovamo došli prije mene. Blaženko je igrao ovdje prošlu sezonu, a i Igor je došao nekoliko tjedana prije mene. Nas dvojica živimo u istoj zgradi, što mi sve čini daleko lakšim - izjavio je Duvnjak, nakon čega je reporter pitao Vorija kako to da je uselio u bivši Lackovićev stan.

- Vrlo jednostavno. Iselio sam ga (smijeh) - šalio se Vori, na što se nadovezao Lacković:

- Imao je sreće da sam se preselio u drugi stan u gradu. Dobar je dečko, pa sam mu rekao da imam povoljan stan za njega. Naravno da sam to ekstra naplatio (smijeh)...

Na pitanje zamjera li svom bivšem klubu, Zagrebu CO, što mu je činio poteškoće pri prelasku u Hamburg, Duvnjak je odgovorio niječno.

- Ljudima u Zagrebu, jasno, nije bilo drago kada su shvatili da želim ići. Nisu tako planirali. Zato moram reći da imam razumijevanja za ondašnje, specifično ponašanje moga bivšeg kluba.

Kakve su po vas bile posljedice?

- Morao sam raditi s drugom momčadi, ali sam i tamo trenirao žestoko. Došao sam u HSV bez odrađenih pravih priprema i zato sam se morao podizati postupno.

Na sličnu je temu progovorio i Vori:

- Kad sam iz Barcelone dolazio u Zagreb, nisam mislio tako brzo napuštati Hrvatsku. Kad sam to već učinio, dobro je da sam otišao u Hamburg. To nije bila pogreška. Bilo mi je to jasno već nakon prvog razgovora s trenerom Martinom Schwalbom.

O dolasku sunarodnjaka izjasnio se potom i Lacković:

- Donijeli su kvalitetu više našoj igri i to je jasno svima koji nas gledaju. Start u sezonu prošao je za nas uglavnom dobro, s tim da su obojica već naznačili o kakvim se pojačanjima radi. I jedan i drugi odradili su odličan posao.

Final Four turnir Lige prvaka na kraju tekuće sezone nešto je čemu se Duvnjak u ovim trenucima najviše veseli.

- Naravno. Došao sam u HSV da bih igrao natjecanja na najvišem nivou. Još dok sam igrao u Zagrebu najviše sam se radovao Ligi prvaka. Želim osvojiti titulu europskog prvaka. Siguran sam da ću jednog dana uspjeti.

- Možemo li to učiniti već ove sezone? Jaka smo momčad i imamo kvalitetu za plasman na Final Four. Kad ste tamo, sve je moguće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije