Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA KANDIDAT ZA EP

Duvnjak do zlata na domaćem parketu?

domagoj duvnjak
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
13.12.2013.
u 08:30

- Poslali smo Europskom rukometnom savezu pismo namjere i službeno se kandidirati. Imamo gotove sve dvorane, imamo sve uvjete i ne vidim razlog da ne pokušamo - rekao je Damir Poljak, glavni tajnik Hrvatskog rukometnog saveza.

Rukometni savez Hrvatske i treći put zaredom kandidira se za domaćinstvo Europskog prvenstva za rukometaše. Nakon što smo izgubili utrku za domaćinstvo Europskog prvenstva 2014. (dobila ga je Danska) i 2016. (dobila ga je Poljska), sada se kandidiramo za domaćinstvo Europskog prvenstva rukometaša 2018. godine.

- Poslali smo Europskom rukometnom savezu pismo namjere i službeno se kandidirati. Imamo gotove sve dvorane, imamo sve uvjete i ne vidim razlog da ne pokušamo - rekao je Damir Poljak, glavni tajnik Hrvatskog rukometnog saveza.

Hrvatska je od samostalnosti bila domaćin Europskom prvenstvu rukometaša 2000. godine, Svjetskom prvenstvu rukometaša 2009. godine, Svjetskom prvenstvu rukometašica 2003. godine, a sljedeće godine zajedno s Mađarskom organiziramo Europsko prvenstvo za rukometašice. Tko će biti vodeći hrvatski igrači za pet godina? S popisa EP-a 2014. u obzir svakako dolaze Mirko Alilović (imat će 33 godine), Filip Ivić (26), Lovro Šprem (28), Manuel Štrlek (30), Jerko Matulić (28), Teo Čorić (26), Leon Šušnja (25), Domagoj Duvnjak (30), Luka Stepančić (28), Stipe Mandalinić (26), Ivan Slišković (27), Šime Ivić (25) i Igor Karačić (30).

Komentara 1

GA
Gambit
09:00 13.12.2013.

Ima li drugi kandidata u ovom trenutku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije