Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALE
Povratak na članak

Ivanović: Jugoplastika je bila jedinstvena ekipa, najbolja u povijesti

- Osvojiti toliko titula zaredom bilo je jako teško. Treba imati na umu i da ugovori u to vrijeme u Jugoslaviji nisu bili unosni. Šteta što ta momčad nije odigrala zajedno još barem sezonu-dvije - rekao je.

Komentari 6

DU
Deleted user
08:49 09.04.2016.

šibenka , zadar , jugoplastika , cibona iz hrvacke , bosna iz bosne , partizan i crvena zvezda iz srbije , koja košarka , dvorane prepune , prenosi na televiziji , ako idemo još ranije lokomotiva sa plećašom,.....koja sportska vremena.

VL
IV
ivanjoksimovic
09:48 09.04.2016.

Uz Partizan, oduvek sam navijao i za Jugoplastiku. Fantasticna je to ekipa bila. Uzeti 3 titule za redom tih godina i u toj konkurenciji je bio vanserijski rezultat.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
07:41 10.04.2016.

Jugoplastika je bila jedinstvena ekipa, najbolja u povijesti jer su u njoj igrali pravi Jugosloveni koji se nisu bavili sa domoljubnim bajkama nego sa treningom, pobjedama i uspjesima.

VL
UN
unbekant
07:28 09.04.2016.

Ni sam nikad bijo fan te Jugoplastike,ali je zaista bila mocna ekipa,eh dobra stara vremena,kad ni je bili politike u kosarci,rukometu,nogometu,kad su samo istniski majstori mogli te sportove igrati,a dans svaka susa moze igrati i kad je apsolutni anti-talenat,jer novac i veze cine svoje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.