Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA DOIGRAVANJE

Durant i Westbrook 'nosili' Oklahomu do pobjede; slavila i Indiana

Oklahoma City - LA Clippers
Reuters (Ilustracija)
08.05.2014.
u 09:12

U pobjedi Oklahoma Cityja 112:101 protiv Los Angeles Clippersa, kojom su Thunderi izjednačili u seriji na 1-1 u drugom krugu NBA doigravanja, Durant je ubacio 32 koš, imao 12 skokova te devet asistencija.

Kevin Durant još je jednom pokazao kako nagrada za najkorisnijeg igrača (MVP) regularnog dijela nije bila slučajna. U pobjedi Oklahoma Cityja 112:101 protiv Los Angeles Clippersa, kojom su Thunderi izjednačili u seriji na 1-1 u drugom krugu NBA doigravanja, Durant je ubacio 32 koš, imao 12 skokova te devet asistencija.

Veliku pomoć imao je u Russellu Westbrooku koji je sa 31 košem uz 10 asistencija i skokova ostvario 'triple-double' učinak. Kod gostiju najbolji je bio Redick sa 18 koševa.

Do izjednačenja u seriji na 1-1 stigla je i Indiana, koja je na domaćem parketu u neizvjesnoj utakmici sa 86:82 slavila protiv Washingtona.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Kod Pacersa najbolji je bio Roy Hibbert sa 28 koševa i 11 skokova, dok se kod Wizardsa istaknuo Marcin Gortat s 'double-double' učinkom od 21 koša i 11 skokova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije