Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO I ŽUTI

Dujmovićev gol za Lokomotivov bod

Tomislav Dujmović
Vjeran Žganec-Rogulja
11.05.2010.
u 19:29

Novu utakmicu u punoj minutaži za moskovski Lokomotiv odradio je hrvatski nogometni reprezentativac Tomislav Dujmović. Začinio ju je i ovosezonskim prvijencem.

Na gostovanju kod Spartaka iz Naljčika, u utakmici 10. kola ruskog nogometnog prvenstva, Lokomotiv se okitio bodom odigravši 1:1.

U goste je domaćina doveo Leandro u 20. minuti, da bi pred sam kraj prvog dijela, u 42. minuti utakmice, Dujmović poravnao rezultat koji se do kraja nije mijenjao.

Dodajmo da je u 57. minuti utakmice zbog prekršaja hrvatski nogometaš i javno opomenut. Ukupno mu je to treći žuti karton zarađen u devet ovosezonskih utakmica.

Ruska Premier liga, 10. kolo:

Spartak Naljčik - Lokomotiv 1:1

Saturn - Tomsk 1:2

Anži Mahačkala - Dinamo Moskva (kasnije)

Redoslijed: 1. Zenit 24, 2. CSKA 20, 3. Rubin 20, 4. Spartak Naljčik 19..., 8. Lokomotiv 12...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije