Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plivanje

Duje se izborio za pripreme u SAD-u

Duje Draganja
VL
22.12.2009.
u 11:51

Nakon što je Duje Draganja poveo pravi mali verbalni rat protiv struktura u HPS-u i direktora reprezentacije Gordana Kožulja (prijetio je da će napisati i knjigu o tome), u Sisku je sklopljeno primirje.

 I to ne samo privremeno, nego – žele vjerovati u HPS-u – trajno. Dakle, riješeni su ili će biti riješeni svi nesporazumi. Mediji su bili puni izjava i zaključaka u tom smjeru, no ostalo je nejasno što je to zapravo dogovoreno i što je konkretno riješeno.

– Ma, Duje nije tražio ništa posebno, nije tu bilo nekih megalomanskih zahtjeva, samo malo više pažnje. Intenzivirat će se komunikacija, pa će ubuduće biti izbjegnuti slični problemi – kazao je glavni tajnik HPS-a Tomislav Karlo.

Prema riječima predsjednika Saveza Gorana Pavića, Duje je iznio brojne kritike i probleme koji ga tište:

– Dio je toga prihvaćen, poput, primjerice, zahtjeva za maksimalnom transparentnošću, što nikad nije bilo sporno, ali smo u nekim stvarima i mi njega kritizirali. Tražili smo da poštuje Pravilnik o reprezentaciji i da uvažava dignitet direktora reprezentacije – precizirao je Pavić.

Ipak, naslućivali smo da Duje traži i nešto konkretno, što je nakon razgovora s direktorom Gordanom Kožuljem i potvrđeno.

– U suradnji s trenerima, dorađujem Plan i program priprema i nastupa reprezentacije u 2010. godini. Želim da bude što više zajedničkih priprema, kako bi i natjecatelji i treneri mogli učiti jedni od drugih i razmjenjivati iskustva. No, izaći ćemo ususret i Draganji koji je dio priprema želio obaviti u SAD-u kod svog bivšeg trenera Mikea Bottoma – otkrio je Kožulj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije