Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAESTRALNA PREDSTAVA

Čop zabio dva gola Badeljevoj Fiorentini i vratio Cagliari u 'život'!

Duje Čop
Foto: Cagliari
26.04.2015.
u 20:20

Završilo je 3:1 i Cagliari sad ima još uvijek nadu da može ostati u ligi

Fiorentina je, barem na papiru, slovila za velikog favorita, jer gosti ne znaju za pobjedu već 11 utakmica u nizu u kojih imaju čak devet poraza. No Duje Čop se pobrinuo za senzaciju kola u Serie A, jer Cagliari je 3:1 pobijedio na gostovanju, uz dva pogotka našeg povremenog reprezentativca!

Svoj i Cagliarijev prvi pogodak zabio je već u osmoj minuti. Diego Farias odlično ga je uočio samog i nije mu bilo teško zabiti iz blizine. To mu je ujedno bio drugi gol otkad je došao u Cagliari. Mohamed Salah (24. minuta) i Alessandro Diamanti (45.) propustili su zatim velike prilike za poravnanje, ali jednostavno nije išlo. Pokušavali su na sve načine.

I dok su se oni mučili, naš Duje Čop zabio još jedan, a igrala se 59. minuta. Lijepo se 'prošetao' obranom domaće momčadi, a onda je, kada je izbio sam na vratara, lako zabio. Gilardino je u 74. minuti zabio za nadu domaćina, međutim ništa od preokreta jer je Farias zabio u sudačkoj nadoknadi za konačnih 3:1.

Tko zna, možda bi Čop zabio još pokoji da nije zamijenjen u 69. minuti jer se trener odlučio 'zatvoriti' utakmicu. Milan Badelj odigrao je pak svih 90 minuta u dresu domaćina. Na ljestvici Fiorentina sad ima 49 bodova i šesta je, a Cagliari je još u zoni ispadanja jer ima 24 boda, sedam manje od 17. Atalante.

REZULTATI:

Atalanta - Empoli 2:2
Genoa - Cesena 3:1
H. Verona - Sassuolo 3:2
Lazio - Chievo Verona 1:1
Parma - Palermo 1:0
Torino - Juventus 2:1
Fiorentina - Cagliari 1:3

>> Pogledajte na Goal.com kako je briljantni Duje Čop 'pomeo' Fiorentinu

>> Pogledajte golčinu Duje Čopa za pobjedu protiv Vrsaljkova Sassuola!

Komentara 4

SA
samoborka
20:29 26.04.2015.

Ma bravo Čop!!!

HO
Hotspot
08:44 27.04.2015.

čop je vrlo dobar napadač, samo njegov problem je što radi na refule, bljesne par utakmica, a onda ga nema 2-3 mjeseca pa opet krene i tkao u krug

Avatar Bekrija
Bekrija
08:08 27.04.2015.

Čop zvan prevara :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije